Zeusi duke dërguar dy shqiponja në kërkim të “Kërthizës së Botës”

Zeusi duke dërguar dy shqiponja në kërkim të “Kërthizës së Botës”

2254
0
SHPËRNDAJE

Kjo paraqitet si një ndër origjinat e flamurit Shqiptar me Shqiponjën Dykrenare. Flamur i mbajtur gjallë dhe i ringjallur nga familjet fisnike dhe perandorike Shqiptare!

Në të djathtë paraqitet “Kërthiza e Botës” në Tempullin e Apollonit në Delfi, ku sipas mitoligjisë aty thuhet se është kërthiza e botës.

Vihet re një ngjashmëri e madhe me plisin (qeleshen).zeusi