ISA BOLETINI NE ROME, 1913

ISA BOLETINI NE ROME, 1913

165
0
SHPËRNDAJE

“Une kam luftuar prej shume vitesh per pavaresine e Shqiperise kunder turqve dhe nuk do rresht se luftuari deri sa te jem gjalle… dhe nese pushtuesit quhen serbe apo greke ne vend te turqve per ne nuk ka aspak rendesi…” deklaronte per Europen Isa Boletini, ne kete interviste qe shoqerohet edhe me nje vizatim mjaft te bukur realizuar nga piktori italian me origjine arbereshe Cesare Musacchio

«Il Giornale d’Italia», 4 prill 1913
NGA : Darling Ismail Vlora14291885_1109496302477413_2869763770133530254_n-640x580