Dy-vjeçari që i bleu mamit një Porsche

Dy-vjeçari që i bleu mamit një Porsche

63
0
SHPËRNDAJE

Një nënë që u qortua pasi deklaroi në një shfaqje televizive se kishte marrë rreth 12 mijë euro gjëra falas nga kompani të ndryshme, për shkak se djali i saj ishte një nga “influencuesit” më të vegjël të Instagramit, thotë se tani ka arritur të marrë edhe një Porshce.

Djali i saj, Ralfi, është dy-vjeçari me më shumë ndjekës në Instagram, rreth 20.000, ndaj marka të ndryshme ia ofrojnë produktet falas që t’i reklamojnë.

Bashkëpunimi më i fundit ka bërë që djali i saj të marrë një makinë Porshce. Tani djali dhe familja bëjnë foto për veshje, lodra, dhe makinën me të cilën lëvizin.

ralphie-rw_51124712_401118807304431_3679258219633632837_nralphie-rw_50922919_149796622699964_3844648832306636511_n56899794_329911311215832_6304205553010096700_nralphie-rw_59533293_324437234903527_1057967142086699231_nralphie-rw_52901944_334386087427973_3141472070874717573_n56691565_590076458070499_5944297911211107177_nralphie-rw_51066396_317439622464649_7481124542736069974_nralphie-rw_60293631_323425944978157_3918953005494564400_n50499612_1644535408980181_4418504731547699559_n54041443_112949916361946_5820472280689824675_n53572841_2321794364733203_111511097114323495_n58686741_137061134109376_6394355285942426808_n53056293_356529524971843_3178063671658228090_nralphie-rw_52744862_493634251169391_8923463981408381710_n50477922_1492814617516433_7608477874393237012_nralphie-rw_51249320_308263719832644_3410327933283081667_nralphie-rw_50966825_1022693017914608_6992007309498835030_n50719510_742685286115326_7782376292278580206_n56173396_159523761730807_8402125916448004167_n